Əsas Səhifə / Media

Türkiyədə Askon TV adlı yeni kanal fəaliyyətə başladı - FOTOLAR

23-02-2019, 17:26

AKSON tv Türkiyə daxili və xarici ölkələrdə yayımlanmağa başlayıbş Bubarədə AKSON TV rəhbəri Orhan Aydın AKSON TV nın açılışı zamanı çıxışında qonaqlara ve mediya nümayindələrinə bildirib.

ASKON TV bu gün yayın hayatına Yurt içi ve Yurt dışından gelen üyelerin katılımıyla ulusal basın ve yerel basının yoğun ilgisiyle açılış kurdelesini kesti. ASKON BAŞKANI ORHAN AYDIN’IN ‘ Biz sadece üyelerden para toplayan bir kurum değiliz. Sizlere verdiğimiz sözü tutarak bu kanalı açtık. Sizlerin kendinizi özgürce ifade ederek Türk ekonomisini kalkındırmak için yaptığımız çalışmaları sanayinin dili olarak ifade edebileceğiniz bir platforma ev sahipliği yapacağız. Her meslek grubundan iş adamlarımızı hem kendilerini hem de işletmelerini doğru bir şekilde tanıtarak ticaretlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Bütün etkinliklerimizi de artık kendi platformumuzdan duyuracağız’ sözüyle noktaladı.
İstanbul Medya Yayın Kurulu Başkanı ADİL KOCALAN “Yaklaşık 20 yıldır üreticileri markalaştırmaya çalıştığımız projemizi hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu önemli günde yanımızda olan yerel ve ulusal basınımıza ve emeği geçen güzel ekibimize çok teşekkür ederim” dedi.

Hazırladı: Rəşad Orucoğlu.

Xəbəri paylaşarkən istinad göstərmək tələbolunur









Administratorla əlaqə

077 611-55-22

[email protected]