Siyasət / Media

Akhisar Media Sahibi Türkiyədə keçiriləcək yerli seçkilərdə namizəd olacağını açıqladı - FOTO

18-11-2018, 14:58

Akhisar Medya Sahibi, basın mensubu mesleği yapan 31 Mart'da yapılacak olan yerel seçimlerde Ragıp Bey Mahallesi adaylığını yaptığı basın açıklamasıyla gerçekleştirdi.
Akhisar Medya Sahibi, basın mensubu mesleği yapan 31 Mart'da yapılacak olan yerel

Seçimlerde Akhisar Ragıp Bey Mahallesi adaylığını yaptığı basın açıklamasıyla gerçekleştirdi.

Berna Şenbay basın açıklamasında şunları belirtti.

Sevgili Ragıp Bey Mahallesi ve esnafı Ben Berna ŞENBAY 40 yaşındayım evli bir çocuk annesiyim uzun zamandır Akhisar’da gazetecilik mesleği yapmaktayım. Ragıp Bey Mahallesinde ikamet etmekteyim.

Mahallemizin gelişimini katkı sağlamak sakinlerimize faydalı olabilmek için en önemlisi Ragıp Bey Mahallesi adına yakışır bir mahalle haline getirmek için 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ragıp Bey Mahallesi MUHTAR ADAYIYIM.

“Muhtarlık hizmet etme sanatıdır .”

Mesleğimin getirdiği bağlantı ve avantajla mahallemin ve mahalle sakinlerinin menfaatine kullanmak için ADAYIM. Seçim süresi içresinde seçime kadar yorulmadan Türk Kadınına yakışır bir özveriyle kimseyi kırmadan, karalamadan, incitmeden yapıcı ve akıcı bir projelerle seçime hazırlanacağım.

Çünkü ben ATATÜRK KIZIYIM. Atatürk ‘ün kadınlara vermiş olduğu seçme ve seçilme hakkını kullanarak Seçilen Muhtar olmak istiyorum desteğinizi bekliyorum

SAYGILARIMLA ……


Administratorla əlaqə

077 611-55-22

[email protected]